A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Залучення державних службовців і посадових осіб влади пройти підготовку зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» за наведеними нижче програмами.

Дата: 27.03.2019 10:42
Кількість переглядів: 782

Залучення державних службовців і посадових осіб влади пройти підготовку зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» за наведеними нижче програмами.

 

Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова готує фахівців зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (ліцензовані обсяги складають: 50 осіб рівня «Бакалавр» і 150 осіб рівня «Магістр») за освітніми програмами «Адміністративний менеджмент», «Адміністративне управління об’єднаними територіальними громадами» за денною та заочно-дистанційними формами навчання. Мета підготовки фахівців полягає в набутті професійних компетентностей щодо ефективного управління на засадах публічності влади, демократичних принципів взаємодії влади та громадян, прозорості прийняття управлінських рішень для забезпечення сталого розвитку регіонів шляхом активізації місцевих ініціатив і раціонального використання ресурсного потенціалу територій. Реалізація освітніх програм за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» спрямовано на формування нової управлінської еліти в Україні. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова має позитивний досвід навчання магістрів за освітньою програмою «Адміністративне управління об’єднаними територіальними громадами». В 2019 році відбувся перший в Україні випуск магістрів за цією освітньою програмою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь