A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Послуги служби зайнятості для роботодавців

Дата: 19.06.2019 14:50
Кількість переглядів: 868

Для покращення співпраці з роботодавцями  району в Чутівській  районній філії Полтавського  обласного центру  зайнятості створено відділ взаємодії з роботодавцями, який має на меті надання всіх видів соціальних послуг, забезпечення роботодавців інформацією про тих, хто шукає роботу, та професійний склад незайнятих громадян, що перебувають на обліку в службі зайнятості.

Чутівська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості  надає такі види послуг, які надаються роботодавцям на безкоштовній основі:

Підбір персоналу: «Кадри вирішують все». Це гасло не втратило своєї актуальності й сьогодні. Вдало підібрана команда великого чи малого підприємства, організації, установи допомагає реалізувати найсміливіші плани та проекти, і навпаки, випадкові люди, прийняті на роботу, можуть швидко довести до краху навіть успішну фірму. Тому при підборі претендентів на вільні робочі місця чи вакантні посади рекомендуємо звернутися до центру зайнятості.

Професійна орієнтація.  Щоб уникнути помилок під час підбору персоналу, пропонуємо керівникам звертатися до спеціаліста-профконсультанта центру зайнятості. Провівши діагностичне обстеження, він зможе виявити професійні, ділові та особисті якості претендентів на робочі місця з урахуванням конкретних вимог та побажань роботодавців.

Підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації за направленням служби зайнятості для потреб роботодавців. Одним із основних напрямів діяльності центру зайнятості є організація професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних громадян.. На замовлення роботодавця служба зайнятості організовує підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації. Одним із різновидів підвищення кваліфікації є стажування, яке може проводитися безпосередньо на робочому місці. Матеріальна допомога слухачам у період професійної підготовки та стажування здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Компенсування фактичних витрат при сплаті єдиного внеску. Одним із видів соціальних послуг є компенсування фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за відповідну особу за місяць, за який він сплачений, протягом одного року при працевлаштуванні безробітних строком не менш ніж на два роки на нові робочі місця.

Тимчасова зайнятість.  Громадські роботи є видом суспільно корисних оплачуваних робіт в інтересах територіальної громади, які організовуються для додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб і виконуються ними на добровільних засадах. Безробітним, які виявили бажання взяти участь в оплачуваних громадських роботах, служба зайнятості видає направлення на підприємство, де з ними укладається тимчасовий трудовий договір.

За більш детальною інформацією просимо звертатися до Чутівської  районної філії Полтавського обласного центру зайнятості за адресою: вул. Центральна,14  або за телефонами: (05347) 91493, 91256 або за посиланням:

https://cutt.ly/KoSPoE


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь