A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ЗАВДЯКИ ДЕПУТАТАМ СДП УЧНІ СКОРОХОДІВСЬКОЇ ШКОЛИ ТЕПЕР МАЮТЬ ВЛАСНИЙ АВТОБУС

Дата: 10.01.2018 16:48
Кількість переглядів: 1613

ЗАВДЯКИ ДЕПУТАТАМ СДП УЧНІ СКОРОХОДІВСЬКОЇ ШКОЛИ ТЕПЕР МАЮТЬ ВЛАСНИЙ АВТОБУС

Фото без опису

Школярі з 9 сіл Скороходівської громади тепер із комфортом добиратимуться до навчального закладу. До Нового року і початку нового семестру обласні депутати СДП Валерій Прядко та Марина Рябокінь разом із селищною радою зробили їм подарунок — шкільний автобус. 

Із понад 400 дітей підвозити на уроки доводиться 170 учнів. Старенький автобус селищної тергромади із цим завданням уже впоратися не міг. Соціал-демократи в облраді вибили з бюджету кошти для придбання нового шкільного транспорту. І малеча вже встигла оцінити зручності подарунка.

«Нарешті вихованцям та їхнім батькам і вчителям не доведеться хвилюватись як дістатись до школи. Відтепер школярів буде возити новий сучасний зручний автобус. Для нас важливо допомогти дати можливість дітям ходити до якісних і перспективних навчальних закладів, де є все необхідне. Сьогоднішній день — приклад того, як члени СДП роблять крок за кроком, аби міняти життя на краще», — розповіла депутат облради від СДП Марина Рябокінь.

Ліворуч — Марина Рябокінь та Валерій Прядко

Фото без опису

Праворуч — Марина Рябокінь та Валерій Прядко

Напередодні свят Марина Рябокінь також вручила першачкам школи розвиваючі ігри та конструктори для ігрової кімнати, де вони із користю можуть чекати розвозки. До речі, Скороходівська школа невдовзі може стати опорною — зараз документи проходять розгляд. 

«Соціал-демократи — справді надійні партнери для Скороходівської громади. Всі наші проблеми ми можемо вирішувати, покладаючись на них. Це люди, до яких завжди можна звернутись і отримати допомогу», — подякував обласним депутатам, які приїхали до школи заступник голови Скороходівської селищної громади Євген Литвинов.

Новий автобус возитиме також і дошкільнят. У селі Коханівка є гарний дитсадочок, популярний серед мешканців громади. Тепер діставатись малечі до нього буде зручніше. 

Фото без опису

«Свого часу ми допомагали створенню Скороходівської тергромади і тепер фактично взяли над нею шефство. СДП нині відповідає за всі тутешні заклади, тож ми затято боролись за те, щоб отримати кошти на автобус для школи. Дітям він потрібен не тільки, щоб їздити на уроки, вони зможуть добратися також на олімпіади, змагання, конкурси, екскурсії», — розповів голова фракції СДП в Полтавській облраді Валерій Прядко. 

Тепер каже депутат Прядко, Скороходівській громаді та і всьому Чутівському району не вистачає тільки доріг, щоб комфортно пересуватися. Однак це питання в соціал-демократів теж на контролі — вони вже напрацювали план боротьби за ремонт шляхів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь