Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту рішення Скороходівської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок  розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної рад

Дата: 23.04.2021 11:50
Кількість переглядів: 847

 

Виконавчий комітет Скороходівської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення Скороходівської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок  розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної ради» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проектом регуляторного акту визначаються вимоги до організації розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної ради і поширюється на суб’єктів господарювання всіх форм власності та встановлення плати за їх розміщення.

Проект регуляторного акту підготовлено з метою вирішення проблеми щодо впорядкування розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної ради, створення належних умов для обслуговування споживачів. Прийняття даного нормативно - правового акта Скороходівської селищної ради вирішить питання: сприяння розвитку підприємницької діяльності в громаді та інфраструктури; належна організація благоустрою; поповнення бюджету селищної ради.

Проект розроблено на виконання та з дотриманням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 року №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта», зі змінами.

Поштова та електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:

Виконавчий комітет Скороходівської селищної ради, вул. Софіївська, 15,                       смт Скороходове, Чутівський район, Полтавська область, 38813;

e-mail: 40924458@mail.gov.ua або skoroxodove_adm@ukr.net.

Повна редакція зазначеного проекту рішення та аналіз його  регуляторного впливу розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Скороходівської селищної ради: https://skorohodivska-gromada.gov.ua з 23.04.2021 року, а також з повним текстом проекту рішення Скороходівської селищної ради можна ознайомитись щоденно (з 8-ї год. до 17-ї год., крім вихідних) за адресою: вул. Софіївська, 15,  смт Скороходове, Чутівський район, Полтавська область кабінет №6(тел. +380503055487).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються з 23.04.2021 року по 24.05.2021 року включно у письмовому вигляді на поштову адресу виконавчого комітету Скороходівської селищної ради: вул. Софіївська, 15,  смт Скороходове, Чутівський район, Полтавська область, 38813 або в електронній формі на електронну адресу: e-mail: 40924458@mail.gov.ua; skoroxodove_adm@ukr.net.

 

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту рішення Скороходівської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь