A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту рішення Скороходівської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок  розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної рад

Дата: 23.04.2021 11:50
Кількість переглядів: 826

 

Виконавчий комітет Скороходівської селищної ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення Скороходівської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок  розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної ради» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проектом регуляторного акту визначаються вимоги до організації розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної ради і поширюється на суб’єктів господарювання всіх форм власності та встановлення плати за їх розміщення.

Проект регуляторного акту підготовлено з метою вирішення проблеми щодо впорядкування розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної ради, створення належних умов для обслуговування споживачів. Прийняття даного нормативно - правового акта Скороходівської селищної ради вирішить питання: сприяння розвитку підприємницької діяльності в громаді та інфраструктури; належна організація благоустрою; поповнення бюджету селищної ради.

Проект розроблено на виконання та з дотриманням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 року №308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта», зі змінами.

Поштова та електронна адреса розробника проекту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:

Виконавчий комітет Скороходівської селищної ради, вул. Софіївська, 15,                       смт Скороходове, Чутівський район, Полтавська область, 38813;

e-mail: 40924458@mail.gov.ua або skoroxodove_adm@ukr.net.

Повна редакція зазначеного проекту рішення та аналіз його  регуляторного впливу розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Скороходівської селищної ради: https://skorohodivska-gromada.gov.ua з 23.04.2021 року, а також з повним текстом проекту рішення Скороходівської селищної ради можна ознайомитись щоденно (з 8-ї год. до 17-ї год., крім вихідних) за адресою: вул. Софіївська, 15,  смт Скороходове, Чутівський район, Полтавська область кабінет №6(тел. +380503055487).

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються з 23.04.2021 року по 24.05.2021 року включно у письмовому вигляді на поштову адресу виконавчого комітету Скороходівської селищної ради: вул. Софіївська, 15,  смт Скороходове, Чутівський район, Полтавська область, 38813 або в електронній формі на електронну адресу: e-mail: 40924458@mail.gov.ua; skoroxodove_adm@ukr.net.

 

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту рішення Скороходівської селищної ради «Про затвердження Положення про порядок розміщення об’єктів виїзної торгівлі, об’єктів сфери послуг і розваг та проведення ярмарків на території Скороходівської селищної ради»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь