Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Фонд родини Богдана Гаврилишина висловлює своє шанування та радо запрошує молодь вашої громади до участі в програмі «Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021».

Дата: 08.06.2021 14:37
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

 

Фонд родини Богдана Гаврилишина висловлює своє шанування та радо запрошує молодь вашої громади до участі в програмі «Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021». Набір на програму триває до 14 червня включно за цим покликанням: https://bit.ly/3gGufLc.

Програма створена для молодих патріотичних мешканців та мешканок Полтавщини, які бажають бути активними у громадському житті краю, України та готові стати рушійною силою ефективних змін.

Учасники та учасниці навчатимуться розробці та втіленню проєктів місцевого розвитку, а також матимуть можливість отримати малий грант або поїздку до однієї із семи європейських країн: Австрії, Швейцарії, Швеції, Німеччини, Польщі, Великої Британії або Норвегії.

Відкриття програми відбудеться на початку липня та триватиме упродовж місяця. Повну інформацію про зміст програми «Молодь змінить Україну – Полтавщина 2021» можна знайти на офіційному сайті: https://mzu.bhfamily.org/

У разі запитань, звертайтеся до координатора програми Богдана Михальчука: 097 085 39 76, info@bhfamily.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь