Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Міжнародний проєкт: ярмарка - форум «Плавні.Текстиль#UkraineNOW»

Дата: 10.06.2021 09:35
Кількість переглядів: 717

Фото без опису 

Полтавська торгово-промислова палата спільно з Горішньоплавнівською міською радою за підтримки Торгово-промислової палати України та Полтавської обласної державної адміністрації планують проведення Міжнародного проєкту: ярмарки - форуму «Плавні.Текстиль#UkraineNOW». Основна мета ярмарки - форуму якісний діалог з підприємствами бізнесу Полтавщини в текстильній галузі, сприяння пошуку нових партнерів, сировинних ринків, та ринків збуту.

Запрошуємо до участі у ярмарці – форумі, що відбудеться 2, 3, 4 липня2021 року у місті Горішні Плавні Полтавської області та націлений об’єднати представників текстильного бізнесу як Полтавщини, так і інших регіонів України й за її межами.

Горішні Плавні на мапі Полтавщини є індустріальним центром, красиве місто на Дніпрі з найчистішим повітрям, сучасною розвинутою інфраструктурою, столицею текстильного бізнесу.

Саме в ці дні відбувається святкування Дня міста. Насичена культурно-мистецька програма для Вас та гостей і туристів фестивалю-ярмарку:

- міжнародний фестиваль «Подіум національної моди» (маємо можливість продемонструвати продукцію зацікавлених підприємств із їх модельєрами, або виставити колекцію на показ, за завчасно поданою заявкою);

- кращі концертні програми та фотозони;

- «дефіле гостей, дефіле для гостей:« Ваш вихід », продаж виробів з подіуму;

- концерт гурту «Бумбокс» та святковий феєрверк;

 - майстер - класи з виготовлення гобеленів, вишивки білим по - білому, ляльки мотанки, та ін.

Даний захід буде цікавий підприємствам та організаціям легкої промисловості, виробникам трикотажу та фурнітури, дизайнерам, креативним індустріям, підприємствам, що мають свій сировинний ринок, власну мережу реалізації, майстрам художніх промислів, власникам модельних агентств.

Внесок для учасників заходу які бажають поярмаркувати та реалізувати свою продукцію складає від 500 грн (в залежності від займаної площі, кількості днів, участі в додаткових заходах). Для цього підготовлені намети, підключення до мережі електроживлення, ділові та культурно-туристичні програми, консультації та гарний настрій.

Захід проводиться з дотриманням карантинних вимог.

Умова участі: попередня реєстрація за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLsCqLxgSDmHgX4rhXbvF5EocMgfSVHCr03Va2VIOWVPelVw/viewform?usp=sf_link

Заявки приймаються за електронними  адресами: office.krcci@gmail.com абоhr@tpp.pl.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь