A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗЕМЛЯКІВ.

Дата: 21.07.2021 14:42
Кількість переглядів: 460

Вже так склалася доля, що саме цього дня, 21 липня 2014 року загинуло в зоні проведення ООС двоє наших земляків, побратимів, хоробрих захисників України: Євгеній Юденко з смт.Скороходове та Григорій Терехов, уродженець с.Петрівка. Вже сім років минуло, а в пам'яті односельців, знайомих, друзів не згасають спогади про героїв!

Юрій Петренко, заступник селищного голови; Тернавський Віталій, майор Чутівського РТЦК та СП; Марина Гречаник, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту; Оксана Черкас, редактор місцевої газети «Сільські новини» відвідали місця поховання загиблих бійців. До меморіальної дошки Євгенія Юденка, встановленої на честь героя земляка на фасаді Скороходівського ЗЗСО І -ІІІ ступенів покладали квіти разом з мамою загиблого Євгенія – Галиною Лавроненко.  Після чого присутні поїхали до могили бійця та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. Поділилися спогадами про сина, побратима, однодумця…

Юрій Петренко подякував Галині Іванівні за те, що виростила і виховала такого сина, а жінка, в свою чергу розповіла, що на радість сім'ї підростає онучка, яка дуже схожа рисами обличчя на Євгенія. 

Звичайно відвідали і могилу Григорія Терехова в с.Петрівка. Григорій Анатолійович похований поруч зі своїми батьками. Вшанували пам'ять хвилиною мовчання та покладанням квітів. Надзвичайно складно сприймати те, що вже який рік поспіль ідуть кляті бойові дії, що стільки дітей України – справжніх патріотів загинуло за ці роки… І наше завдання жити так, щоб їх подвиги не виявилися марними!

Вічна пам’ять героям і вічний спокій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь