A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

На платформі Дія. Цифрова освіта доступний новий освітній серіал «Як громаді стати цифровою»

Дата: 30.07.2021 14:31
Кількість переглядів: 518

Міністерство цифрової трансформації запустило новий освітній онлайн серіал «Як громаді стати цифровою». Він призначений для публічних службовців, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді. Слухачі отримають покрокові інструкції та рекомендації, як побудувати присутність громади в мережі та налагодити робочі процеси онлайн.

Серіал доступний за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities.

«Курс складається з восьми відео з вичерпною інформацією про аспекти цифровізації на рівні територіальної громади. Та допоможе систематизувати знання з цифрової трансформації та сформувати фундамент для подальших дій. У результаті проходження навчання учасники отримають сертифікат із зазначенням кредитів обсягом 0,2 ЄКТС», – розповів заступник голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігор Панченко.

Крім того, днями Мінцифри презентувало запуск безоплатного тренувального модуля навичок володіння комп’ютером (ICDL) – «Український цифровий громадянин».

«Модуль «Український цифровий громадянин» – це 36 запитань, що охоплюють такі теми: апаратне забезпечення комп’ютерів, операційні системи та принципи роботи в системі, файлова система, принципи роботи в текстовому редакторі, принципи створення електронних таблиць, інтернет, www, веббраузери, онлайн-сервіси, електронна пошта, спілкування в інтернеті, сучасні е-сервіси», – повідомив Ігор Панченко.

Раніше Міністерство цифрової трансформації України запустило на порталі Дія.Цифрова освіта оновлений національний тест на цифрову грамотність – Цифрограм 2.0.та 3 спеціалізовані тести: Цифрограм для вчителів, Цифрограм для держслужбовців та Цифрограм для медиків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь