Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

До Уваги депутатів VIII скликання Скороходівської селищної ради та жителів селищної ради:

Дата: 30.11.2021 10:22
Кількість переглядів: 506

Відповідно до ст.16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»: «Депутат місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, зобов'язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об'єднаннями громадян. Рада визначає орієнтовні строки проведення звітів депутатів місцевої ради перед виборцями.

2. Звіт депутата місцевої ради повинен містити відомості про його діяльність у раді та в її органах, до яких його обрано, а також про його роботу у виборчому окрузі, про прийняті радою та її органами рішення, про хід їх виконання, про особисту участь в обговоренні, прийнятті та в організації виконання рішень ради, її органів, а також доручень виборців свого виборчого округу.

3. Звіт депутата місцевої ради може бути проведено в будь-який час на вимогу зборів виборців за місцем проживання, трудової діяльності або навчання, а також органів самоорганізації населення……

….6. Депутат місцевої ради інформує раду та її виконавчі органи про результати обговорення його звіту, зауважень і пропозицій, висловлених виборцями на адресу ради та її органів, а також про доручення, дані депутатові у зв'язку з його депутатською діяльністю………

….8. Звіти і зустрічі депутатів місцевої ради з виборцями висвітлюються засобами масової інформації.»

17 листопада 2021 року  на 20 сесії VІІІ скликання рішенням сесії №1774 прийнято до відому та виконання інформацію про проведену роботу з 12.11.2020р по 11.11.2021р перед виборцями 13 депутатами VІІІ скликання (з фактичної кількості депутатів -20).

Звіти оприлюднені на сайті Скороходівської селищної ради в окремому розділі: «Звіти депутатів та голів постійних комісій селищної ради».

 

Доводимо до відома депутатів VІІІ скликання Скороходівської селищної ради та виборців, що невиконання депутатом місцевої ради передбачених статтею 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» зобов’язань звітувати перед виборцями та проводити зустрічі з ними є підставаю для відкликання депутата місцевої ради за народною ініціативою.

 

Тому, просимо депутатів VІІІ скликання Скороходівської селищної ради, які ще не виконали своїх зобов’язань перед виборцями невідкладно їх виконати і не порушувати законодавство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь