A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Щодо реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання

Дата: 15.12.2021 10:38
Кількість переглядів: 536

Відповідно до частини 2 ст. 57 Кодексу Цивільного захисту України початок роботи новоутворених підприємств, використання об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) здійснюється на підставі поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, а для суб’єктів господарювання з високим ступенем ризику - також за наявності позитивного висновку за результатами оцінки (експертизи) протипожежного стану підприємства, об’єкта чи приміщення (Постанова Кабінету Міністрів України від 5 червня 2013 року №440 (зі змінами) «Порядок подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки»).

Звертаємо увагу, що початок роботи новоутворених підприємств або початок використання об'єктів нерухомості без наявності зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, для яких подання такої декларації є обов'язковим, передбачає адміністративну відповідальність згідно ст. 1752 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Більш детальну інформацію про порядок складання, подання та реєстрації вказаної декларації Ви можете отримати у Центрі надання адміністративних послуг та Полтавському районному управлінні Головного управління ДСНС України у Полтавській області за адресою: смт Чутове вул. Полтавський шлях 116Б


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь