A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ, ТОРГІВЛІ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТИЦІЙ

Дата: 04.02.2022 11:02
Кількість переглядів: 328

 

Про Проведення конференції у форматі он-лайн

 

У рамках сприяння розвитку та налагодження ділового співробітництва між представниками українського бізнесу та китайського бізнесу, а також сприяння просуванню українських товарів на ринок Китайської Народної Республіки (далі - КНР) Український союз промисловців і підприємців спільно з Асоціацією Українсько-Китайського співробітництва наразі планують проведення у форматі он-лайн конференції "Україна-Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку".

Мета конференції: презентація потенціалу регіонів у сфері виробництва харчової і сільськогосподарської продукції, пошук можливостей виходу на діалог із представниками бізнесу КНР щодо реалізації спільних проектів для складання в Україні китайських товарів та подальшого їх експорту до Європи.

Пріоритет для надання слова та особистої демонстрації презентації під час конференції буде надано підприємствам. Проведення онлайн-конференції планується у вигляді В2В майданчика, де українські підприємства презентуватимуть власні проекти китайській стороні.

З метою участі у заході підприємствам пропонується підготувати власну презентацію, яка буде розміщена на сайті конференції (сайт в процесі створення).

Форму презентації для передачі представникам бізнесу КНР буде надано додатково.

Учасники будуть поділені за регіонами, або за галузями, в залежності від їх кількості та спеціалізації. Враховуючи кількість учасників, напрямки їх діяльності, буде визначено регламент конференції, обсяг та час для тих чи інших напрямків. Виходячи зі спеціалізації конференції пріоритети та черговість, що заявлені організаторами заходу, наступні:

1)    виробники продуктів харчування та напівфабрикатів;

2)    виробники сільськогосподарської продукції;

3)       підприємства з конкретними пропозиціями складання на території України конкретних товарів/напрямків, для подальшого експорту до країн-членів Європейського Союзу (знання сегмента, наявність досвіду (наприклад: автоскладальні потужності з досвідом складання, інші потужності, які вже проводили складання тієї чи іншої продукції);

4)     інші пропозиції, які можуть бути передані зацікавленим діловим колам КНР, а також розміщені на офіційному сайті конференції для загального розгляду представниками китайського бізнесу.

Відповідність спеціалізації є обов’язковою вимогою.

Кількість підприємств-учасників від області - необмежена.

Просимо розглянути вищенаведені ініціативи та поінформувати потенційно зацікавлені підприємства, що працюють на території громади/району.

Запрошуємо зацікавлених підприємствам громади щодо участі у заході (назву підприємства, ГІІБ та телефон контактної особи) надіслати до 10 лютого 2022 року Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій обласної державної адміністрації на електронну пошту: dfert@adm-pl.gov.ua

 

Сподіваємося на плідну співпрацю.

 

Тимчасово виконувач обов’язків директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій

обласної державної

адміністрації                        Олена ОНУПКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь