Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

День селища Скороходове!

Дата: 18.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 428

Фото без опису

День селища – особливий день, бо іменини рідного селища - це свято єднання. Саме в такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини.

Усі досягнення, якими багате Скороходове, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, прагнемо набувати європейського вигляду. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для свого життя.

Нехай нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного селища, адже саме спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо дбати про селище заради майбутнього наших дітей та з поваги до наших батьків.

Від щирого серця вітаю всіх з Днем селища Скороходове! Від усієї душі зичу Скороходове динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення!

Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше селище завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

Цього року ми не святкуємо День селища Скороходове зі зрозумілих причин – у нашій країні війна. Та все ж, кожен день ми наближаємось до довгоочікуваної перемоги, до миру на нашій рідній землі! Тільки завдяки єдності та взаємопідтримці, ми зможемо подолати всі негоди!

З Україною в серці! З любов’ю до рідного краю!

 

З повагою

селищний голова                                   Валерій ШТЕПКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь