Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Незважаючи на воєнний стан та нелегкі часи, які наразі переживає наша держава, ВИЩІ ВІЙСЬКОВІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ТА КОЛЕЖДІ СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЮТЬ НА НАВЧАННЯ !

Дата: 25.10.2022 13:52
Кількість переглядів: 409

Фото без опису
Тому наступного навчального року Ви маєте змогу здобути престижну професію військового, гідну СПРАВЖНЬОГО УКРАЇНЦЯ
!

НАГАДУЄМО про ПЕРЕВАГИ та УМОВИ вступу до вищих військових навчальних закладів: - безкоштовна вища освіта;

-можливість отримати додатково до військової ще і цивільну спеціальність; -гарантоване працевлаштування; -гідне грошове забезпечення; -можливість стрімкої кар’єри; -соціальний і правовий захист для себе та членів своїх сімей.

Для цього Вам необхідно: -обрати навчальний заклад, де Ви бажаєте навчатися, та військову спеціальність; -звернутися до дев'ятого відділу Полтавського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (смт Чутове), де Вам нададуть інформацію щодо оформлення особової справи кандидата для вступу до ВВНЗ; -надати документи, що необхідні для формування особової справи; -пройти медичний огляд згідно відповідної форми з метою визначення Вашої придатності для вступу до військового навчального закладу; -прибути до обраного навчального закладу; -успішно пройти психологічне тестування; -успішно здати залік з фізичної підготовленості; -пройти заключний медичний огляд військово-лікарською комісією.       

!!!ПЕРЕЛІК ВИЩИХ ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ УКРАЇНИ:

1. Харківський національний університет Повітряних сил ім. Івана Кожедуба (веб-сайт: http://www.hups.mil.gov.ua/);

2. Національна академія Сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного (м. Львів) (веб-сайт: https://www.asv.gov.ua/);

3. Житомирський військовий інститут ім. С. П. Корольова (веб-сайт: https://www.zvir.zt.ua/);

4. Військовий інститут Київського національного університету ім. Т. Шевченка (веб-сайт: https://mil.univ.kiev.ua/);

5. Військова академія (м. Одеса) (веб-сайт: http://vaodesa.mil.gov.ua/);

6. Військовий інститут танкових військ Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту» (веб-сайт: https://www.kpi.kharkov.ua/ukr/tag/institut-tankovih-vijsk/);

7. Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації ім. героїв Крут (веб-сайт: http://www.viti.edu.ua/).

Термін навчання у вищому військовому навчальному – 4 роки «бакалавр», 1,5 роки «магістр». По закінченню вищого військового навчального закладу випускники отримують диплом «бакалавр». Їм присвоюється первинне офіцерське звання «лейтенант».

ВІЙСЬКОВІ КОЛЕДЖІ СЕРЖАНТСЬКОГО СКЛАДУ ЗА ОСВІТНЬО-КВАЛІФІКАЦІЙНИМ РІВНЕМ “МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР”:

1. Військовий коледж сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (веб-сайт: https://www.asv.gov.ua/?q=vkss);

2. Військовий коледж сержантського складу Харківського університету Повітряних сил ім. І.Кожедуба (веб-сайт: http://www.hups.mil.gov.ua/vijskovij-koledzh.../);

3. Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (веб-сайт: https://vkss-viti.bitrix24site.ua/);

4. Відділення військової підготовки Морехідного коледжу технічного флоту Національний університет “Одеська морська академія” (веб-сайт: https://www.omctf.od.ua/).

Термін навчання у військовому коледжу сержантського складу складає 2,5 роки. На курсантів коледжів розповсюджуються ті ж самі пільги, що і на курсантів ВВНЗ. По закінченню військового коледжу випускники отримують диплом «молодшого бакалавра». Їм присвоюється сержантське звання і вони продовжують службу за контрактом або по бажанню поступають поза конкурсом до ВВНЗ на 2-й курс для продовження навчання для отримання офіцерського звання.

ЗА БІЛЬШ ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗВЕРТАЙТЕСЬ до дев'ятого відділу Полтавського РТЦК та СП, за адресою: смт Чутове, вул.Центральна, 6 або за телефонами: (09991) 7-76-89(05347) 9-11-76.

!!!ЧЕКАЄМО САМЕ НА ТЕБЕ!!!     !!!РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь