Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Фінансова допомога для відновлення втраченої через війну дрібної фермерської діяльності

Дата: 21.06.2023 10:41
Кількість переглядів: 103

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає програму підтримки економічної стійкості України, яка допоможе дрібним фермерам відновити, розширити або започаткувати нову присадибну/фермерську діяльність.

Ми запрошуємо взяти участь у цій програмі та отримати відповідну фінансову допомогу дрібних фермерів та домогосподарства¹, які мають статус внутрішньо переміщених осіб, а також місцевих дрібних фермерів², чия діяльність значно постраждала внаслідок війни, в Полтавській, Сумській та Чернігівській областях (за винятком районів, де проходять активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення такої діяльності).

¹ До категорії дрібного фермерства входять особисті селянські господарства, самозайняті особи, фізичні особи-підприємці, що працюють на відносно невеликих земельних ділянках (до 2 га) та мають відносно невеликий обсяг товарообігу.
² Особи, зареєстровані на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії, перелік яких затверджено Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України наказом від 22.12.2022 № 309, та проживають на території, яка контролюється урядом Ураїни.

Середній розмір фінансової допомоги складає 1500 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом НБУ. Сума підтримки залежить від типу фермерської діяльності та фінансових потреб конкретного учасника програми.

Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі згідно з такими критеріями:  

- чітка аргументація необхідності надання фінансової допомоги;

- відповідність бізнес-ідеї умовам та цілям програми підтримки;

- життєздатність та реалістичність бізнес-ідеї;

- спроможність учасника програми реалізувати запропоновану бізнес-ідею;

- розуміння шляхів реалізації фермерської продукції;

- досвід ведення прибуткової фермерської діяльності;

- наявність соціальної або фінансової вразливості.

Ми також будемо оцінювати ваші заявки на отримання допомоги, зважаючи на безпекові ризики, визначені Mercy Corps.  

Зверніть увагу, що подання заявки на участь у цій програмі є можливим лише після обов’язкової реєстрації на головній сторінці.

За додатковою інформацією щодо участі в програмі звертайтеся за телефоном 0 800 332 590

Також, ви можете залишити своє запитання за посиланням.

Mercy Corps та наші партнери працюють на засадах гуманності, неупередженості та поваги. Ваша думка є важливою для нас, ви маєте право впливати на те, як саме надається гуманітарна допомога, та надавати відгуки, наприклад, висловлювати подяку, ставити запитання та подавати скарги. Якщо ви маєте запитання, запити щодо інформації, відгуки, скарги чи проблеми, пов’язані з наданими послугами, просимо звертатися до нас за наступними каналами зв’язку: 0800332590 або на адресу електронної пошти feedback.ua@mercycorps.org. Усі відгуки є конфіденційними. 

Mercy Corps та її партнерські організації НІКОЛИ не вимагають оплати за надання гуманітарної допомоги. Якщо вам стали відомі випадки вимагання працівниками Mercy Corps та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій можливій формі), просимо повідомити про це за допомогою електронної пошти integrityhotline@mercycorps.org або порталу https://mercycorps.i-sight.com/portal. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь