Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

День села Первозванівка!

Дата: 24.08.2023 08:30
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Шановні мешканці та гості сіл Іскрівка та Первозванівка!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди святкування Дня села Іскрівка та Дня села Первозванівка!

 

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких свят є День народження рідного села.

День села - це радісний день, який єднає всіх мешканців та гостей, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. У такий день кожен відчуває себе частиною великої родини, яка прагне працювати та жити для процвітання рідного села, допомагати тим, хто цього потребує. Саме спільним зусиллям створюється неповторний і колоритний образ вашого села, зберігається і примножується його історія, закладається фундамент майбутнього. Досягнення вашого села це, насамперед, успіхи його мешканців - щирих, творчих, працелюбних і талановитих.

Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного села, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. Окрема подяка представникам старшого покоління - мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати і розвивати рідне село. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнений, що саме ваша творча уява, натхнення, сміливість та розум - гарантія розвитку і процвітання вашого села ,

Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай ваші села з кожним роком ще більше розвиваються і квітнуть - вашими прагненнями, вашою працею, вашими мріями!

 

З повагою

Селищний голова         Валерій ШТЕПКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь