Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

З Днем Знань!

Дата: 01.09.2023 08:16
Кількість переглядів: 93

Фото без опису
Щороку 1 вересня учні йдуть до школи, лунає перший дзвоник, діти сідають за парти і розпочинається новий навчальний рік. Освіта – це один з фундаментів, на якому будується держава. Запорука її успіху, розвитку і процвітання.

День знань цього та попереднього року не такі як усі. Україна веде боротьбу з жорстоким та підступним ворогом за право на існування. За своє майбутнє. І хтось з батьків дітей, які пішли у школу, зараз зі зброєю в руках захищає нашу державу від російської навали. Захищає майбутнє наших дітей і внуків. Їх право здобувати освіту українською мовою, знати історію своєї країни та отримувати знання в українській школі.

Бажаю вчителям і дітям, щоб навчальний рік пройшов у мирній спокійній атмосфері. Нехай він не буде затьмарений поганими новинами. А подарує багато хороших емоцій, зробить кожного учня мудрішим і дорослішим.

Знання – це особлива унікальна цінність. Надійна основа для звершень у дорослому житті. Тож нехай в учнів завжди буде допитливість і потяг до нових знань та пізнання світу. Низький уклін нашим вчителям за їхню працю і мужність. За те, що вони вкладають в своїх учнів найцінніше – свій досвід, мудрість та знання. Ці зерна обов’язково проростуть новими поколіннями розумних, сильних і цілеспрямованих українців.

 

Селищний голова                                             Валерій ШТЕПКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь