Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

День захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Сьогодні Збройні Сили України та інші формування України воюють з тим самим ворогом, з яким вела боротьбу УПА, оскільки в московії, попри декларативну зміну вивісок, століттями панує політичний режим, який за своєю суттю є імперським та авторитарним, а останніми десятиліттями набув чітких рис режиму нацистського.

Я дякую усім, хто причетний до захисту Вітчизни, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму. Всім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю від російського агресора. Всім волонтерам, які стали своєрідними «мирними воїнами» і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську Незалежність – від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

У цей день низько схилімо голови згадуючи тих, хто поліг за волю України, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, адже найвищим рівнем любові до Батьківщини є готовність боронити її ціною власного життя. Для нас нинішніх важливо, щоб пам’ять лишалася живою, аби не розгубити усвідомлення ціни, яку сплачено за власну незалежність.

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

Бажаю нашим героям міцного здоров’я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою – селищний голова Валерый ШТЕПКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь