Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ (ХЛІБ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ З ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА)

Дата: 08.01.2024 10:13
Кількість переглядів: 48

Процедура закупівлі Відкриті торги проводиться Замовником з урахуванням Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 " Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України " Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування" (зі змінами)

1. Найменування замовника: Відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Скороходівської селищної ради.

2. Місцезнаходження замовника: вул. Софіївська, 15, смт. Скороходове, Полтавський район, Полтавська область, 38813

3. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: 42603188

4. Категорія замовника: юридична особа, що забезпечує потреби держави або територіальної громади.

5. Категорія предмета закупівлі: Товар.

6. Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Хліб цільнозерновий з пшеничного борошна ДК 021:2015:15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

7. Кількість товару: 3500 кг

8. Дата оголошення: 5 січня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 13 січня 2024 р. 08:00 год.

9. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями

10. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель:

10.1. Ідентифікатор плану: UA-P-2024-01-05-000900-b

10.2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-05-001695-a

11. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Хліб цільнозерновий з пшеничного борошна Хліб з пшеничного борошна, з високим вмістом харчових волокон та з обмеженим вмістом солі, який не перевищує 0,45 грама на 100 грамів хліба, аромат властивий даному виду виробів, без стороннього запаху та присмаку; якість виробів повинні відповідати діючим стандартам в Україні; поверхня відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви, стан м’якушки добре пропечений, не вологий на дотик, без комочків та слідів недомісу, після притиснення м'якіш повинен приймати первинну форму. Хліб повинен бути свіжої випічки. Стан м’якушки: пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів непромісу. Не допускається м’якушка ущільнена, нееластична, волога на дотик, така, що після легкого надавлювання пальцями не набуває початкової форми, хлібобулочний виріб при цьому важкий. Поверхня хлібобулочних виробів повинна відповідати виду виробу. Форма скоринки повинна бути без пошкоджень. Термін придатності хлібобулочних виробів до споживання, не більше ніж: 48 годин. 

Особливі вимоги до предмету закупівлі:

Із товаром надається:

- рахунок, товарна накладна, товарно-транспортна накладна;

- свідоцтво про якість, паспорт якості тощо.

Тара, упаковка: поставка предмету закупівлі здійснюється в упаковці, придатній для його транспортування і такій, що відповідає встановленим в Україні стандартам або технічним умовам і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, захищеність Товару під час транспортування і збереження.

При виявленні Замовником дефектів товару, постачальник в обов’язковому порядку повинен його замінити !

Товар необхідно поставляти у кожен навчальний та дошкільний заклад на території Скороходівської громади протягом 2024 року невеликими партіями згідно замовлень.

12. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Товари, запропоновані учасниками, повинні бути сертифіковані. Якість товарів відповідати вимогам Державних стандартів (ДСТУ, ТУ).

Продукція повинна доставлятись відповідно до діючих санітарних норм, правил в кількості згідно заявки для кожного закладу освіти, мати супровідні документи (товаро-транспортні накладні) з відображенням найменування товару, даних про виробника, дату виготовлення.

Учасник визначає ціну з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, в тому числі на транспортування до місця поставки, навантаження, розвантаження та інше.

13. Строк поставки товару: до 31.12.2024 року

14. Очікувана вартість предмета закупівлі: 192 500 грн з/без ПДВ (сто дев'яносто дві тисячі п'ятсот гривень 00 копійок з/без ПДВ)

15. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі, передбачена кошторисом на 2024 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на Товар згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін на хліб цільнозерновий з пшеничного борошна, актуальних на момент моніторингу. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель.

16. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розрахунок очікуваної вартості товару щодо постачання хліба цільнозернового з пшеничного борошна, у сумі 192 500 грн з/без ПДВ (сто дев'яносто дві тисячі п'ятсот гривень 00 копійок з/без ПДВ) сформований на підставі наявної потреби у закупівлі товару для забезпечення  безперебійного харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти  Скороходівської селищної ради Полтавської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь