Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Звіт про виробництво продукції аквакультури за 2023 рік

Дата: 08.01.2024 16:25
Кількість переглядів: 95

Фото без описуЗ метою забезпечення своєчасного та повного збору звітних даних щодо виробництва продукції аквакультури, Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області повідомляє, що наказом Мінагрополітики України від 11.09.2023 № 1655 затверджено нову форму звітності № 1А-аквакультура (річна) «Звіт про аквакультуру за 20__рік».

Враховуючи вимоги договорів оренди водних об’єктів та частину 2 статті 5 Закону України «Про аквакультуру» суб’єкт аквакультури серед іншого зобов’язаний подавати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства, звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури у визначені строки за формами, затвердженими, в установленому порядку.

Враховуючи вищевикладене, просимо вжити заходи щодо інформування суб’єктів виробників аквакультури, які здійснюють діяльність на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, щодо необхідності подати звіт про аквакультуру за 2023 рік до 10 січня 2024 року за формою звітності 1А-аквакультура (річна) до Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області.

Звіт про виробництво продукції аквакультури за 2023 рік подається у вигляді електронного документу на електронну адресу pl.rp@darg.gov.ua та/або в паперовій формі за адресою: вул. Флотська, 4, м. Кременчук, 39630. У разі подачі звіту у паперовій формі, розділи звіту, які не містять даних, не подаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь