A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

19 квітня 2024 року на базі Скороходівської селищної громади відбувся захід з обміну досвідом з головами територіальних громад Полтавської області, організований ULEAD з Європою

Дата: 23.04.2024 16:23
Кількість переглядів: 71

Фото без описуТемою зустрічі стало «Використання цифрових технологій в освітньому процесі» і захід зібрав учасників з різних куточків області.

Під час зустрічі учасники обговорили сучасні підходи до використання цифрових технологій у навчанні, обмінялися досвідом та ідеями щодо впровадження нових методів моніторингу освітніх процесів.

На початку зустрічі голова громади – Валерій Штепка звернувся з вітальним словом до присутніх, а також провів віртуальну екскурсію Скороходівською громадою, продемонструвавши на екрані найвизначніші локації .

З вітальним словом виступила і керівниця Програми ULEAD з Європою у Полтавській області Ірина Балибіна, висловивши повагу до нашої громади та захоплення високим рівнем використання цифровізації у громаді.

Модератор зустрічі - радник з питань децентралізації та місцевого самоврядування Полтавського регіонального офісу Програми ULEAD з Європою Сергій Рибалко розповів про перспективи та шляхи оптимізації закладів освіти.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Петренко представив свою унікальну для Полтавської області систему моніторингу роботи закладів освіти, над розробкою, вдосконаленням та впровадженням якої він працював не один рік. Дана розробка дозволяє систематизувати та комплексно бачити роботу всіх освітніх закладів громади. Ця система дає ОМС зведену інформацію щодо діяльності освітньої мережі, що дозволяє аналізувати її роботу та виявляти проблемні питання.

В.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Сергій Совин та комірник Петрівського ліцею Галина Максименко продемонстрували на практиці, як цифрові технології полегшують та оптимізують роботу закладів освіти. 

Регіональний координатор Державної цифрової екосистеми управління відновленням – DREAM Анна Півень подякувала громадам Полтавської області, які активно долучилися до цієї системи та представила приклади успішно реалізованих проєктів. 

Наприкінці зустрічі гості мали змогу познайомитись з роботою військово-патріотичного клубу «ФЕНІКС» Скороходівської громади та поспілкуватися з його вихованцями.

У дружній дискусії учасники обговорили проблемні питання, що виникають перед місцевим самоврядуванням у сфері освіти та можливі шляхи їх вирішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь