Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

На старті громадського бюджету!!!

Дата: 14.05.2024 11:21
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Рішенням 57 сесії Скороходівської селищної ради від 08 травня 2024 року №3553 затверджено Положення про громадський бюджет Скороходівської селищної територіальної громади та Параметри громадського бюджету на 2024 конкурсний рік.

Вже з 01 червня розпочнеться період подання проєктів на конкурс. Тож, якщо тобі вже виповнилось 14 років, тобі не байдуже майбутнє твоєї громади і ти маєш цікаві ідеї як зробити її кращою – чекаємо твої проєкти!!!

Максимальна вартість одного проєкту може бути не більше 90 тис. грн. Проєкт має бути спрямований на вирішення проблематики у одній з наступних сфер:

1) Культура та освіта;

2) Безпека та громадський порядок;

3) Благоустрій;

4) Комунальне господарство;

5) Спорт та туризм;

6) Навколишнє середовище;

7) Соціальний захист.

Загальний обсяг «Громадського бюджету» Скороходівської селищної територіальної громади на бюджетний рік складає 200 тис. грн. Реалізація проєктів-переможців запланована у 2025 році!

Звертаємо увагу, що з Положенням про громадський бюджет Скороходівської селищної територіальної громади можна ознайомитися на сайті Скороходівської селищної ради у розділі «Громадський бюджет».

Додатково повідомляємо, що для бажаючих подати проєкти буде проведено навчання, про дату якого буде повідомлено пізніше.

Щоб бути в курсі всіх новин громадського бюджету нашої громади слідкуй за новинами на офіційному сайті Скороходівської селищної ТГ - https://skorohodivska-gromada.gov.ua/dokumenti-12-10-50-06-05-2024 та на Facebook сторінці громади - https://www.facebook.com/groups/258833104491457 !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь