Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вічна пам’ять героям України!

Дата: 23.07.2024 09:57
Кількість переглядів: 77

Фото без описуВиконавчий комітет, депутатський корпус Скороходівської селищної ради глибоко сумують з приводу трагічної смерті захисника України – Костильова Геннадія Олександровича 1988 року народження, мешканця с. Первозванівка, який загинув 20 липня 2024 року у важких боях за вільну Україну.

Життя стрільця-помічника гранатометника десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти ВІЙСЬКОВОЇ частини А1910 обірвалося під час вогневого впливу із застосуванням ствольної артилерії і стрілецького озброєння на околиці м. Торецьк Бахмутського району Донецької області.

Україна втратила ще одного свого вірного сина, який героїчно боровся з підступним ворогом. Геннадій був гарним сином, гідним нащадком своєї нації й вірним військовій присязі України.

Важко усвідомлювати цю трагічну новину. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Разом з всією громадою ми розділяємо біль цієї втрати.

Вічна пам’ять загиблому Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь