A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання з Днем народження Кедрук Вікторію Вячеславівну начальника юридичного відділу виконавчого комітету Скороходівської селищної ради

Бажаємо Вам міцного здоров'я, мирного неба, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення. Нехай усе гарне, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею. Сімейного затишку, злагоди і добробуту у вашій родині!

08:00 23.03.2024

До уваги субʼєктів господарювання !

У зв’язку зі змінами, внесеними Законом України від 2 травня 2023 року №3063-ІХ “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки”, прийняттям Кабінетом Міністрів України постанови від 03 листопада 2023 року №1143 “Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки” (далі — Декларація) та з метою якісного подання суб'єктами господарювання Декларації, інформуємо про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2013 року №440 “Про затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки".

13:17 22.03.2024

Нарада керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та пасічників

22 березня 2024 року о 10.00 годині в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Полтавській області (м. Полтава, Воскресенський узвіз, 7) відбудеться онлайн-нарада з питання: «Про налагодження співпраці аграріїв з бджолярами для запобігання загибелі бджіл під час весняно польових робіт - «Аграрії - бджоли - екологія»». Посилання для підключення: https://zoom.us/j/4448162354?pwd=RzFIVEMxNEFtekt0SDM3RXpPbThwZz09

16:35 21.03.2024

Плановi відключення електоренергії на 26.03.2024

У зв’язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці  

13:14 21.03.2024

ЗВЕРНЕННЯ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО НАПРИКІНЦІ 755-ГО ДНЯ ВІЙНИ 19 березня 2024 - 22:00

Сьогодні – черговий «Рамштайн», зустріч країн, які підтримують нашу оборону, наш захист від російського терору. Це – продуктивна зустріч, є результати. Міністр оборони України Умєров брав участь. Чекаю його детальну доповідь. Зараз можна сказати кілька речей. Будуть нові оборонні пакети, зокрема дефіцитна артилерія. Нові держави приєднуються до чеської ініціативи із закупівлі боєприпасів – дякую всім. Звичайно, залишається незмінним пріоритет щодо ППО, РЕБ та дронів. Дякую всім країнам, які реально працюють, щоб цей наш пріоритет був наповнений відповідним змістом. Українські дрони вже дають сильні результати, і маємо значно зміцнити міжнародний компонент співпраці. Фронт повинен відчути наше посилення щодо дронів. Я вдячний усім учасникам «Рамштайну» і Сполученим Штатам, міністру Остіну – за лідерство. 

11:10 20.03.2024

В області працюють над створенням Коаліції 1325 Полтавщина. ОГС запрошують долучитись.

Резолюція Ради Безпеки ООН 1325 “Жінки, мир, безпека” є однією з найбільш важливих резолюцій РБ ООН у сфері політики безпеки, визнає що збройна агресія і кризи по-різному впливають на жінок і дівчат та чоловіків. Так жінки є більш вразливими до проявів фізичне, психологічне, сексуальне й економічне насильство переслідує жінок – і загострюється в часи криз.

15:13 18.03.2024

Чи є об’єктом оподаткування сума коштів, яка сплачена резидентом – юридичною особою чи фізичною особою навчальному закладу за навчання дитини з малозабезпеченої родини?

Відповідно до п.п. «є» п.п. 170.7.4 п. 170.7 ст. 170 розд. IV Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями не включається до оподатковуваного доходу цільова благодійна допомога, що надається резидентами – юридичними чи фізичними особами у будь – якій сумі (вартості) навчальному закладу у вигляді плати за навчання або за надання додаткових послуг з навчання особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю або дитини, в якої хоча б один із батьків є особою з інвалідністю; дитини-сироти, напівсироти; дитини з багатодітної чи малозабезпеченої родини; дитини, батьки якої позбавлені батьківських прав.

09:11 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь