Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА!

УВАГА!

        Шановні мешканці громади, відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Скороходівської селищної ради інформує про небезпеку вибухонебезпечних предметів та з метою попередження випадків травмування цивільного населення через необережне поводження з вибухонебезпечними предметами пропонуємо для перегляду інформаційний відеоматеріал розміщений за посиланням:

09:09 29.04.2022

Платформа гуманітарної допомоги цивільному населенню „СпівДія”

Платформа гуманітарної допомоги цивільному населенню „СпівДія”

Міністерство молоді та спорту України спільно з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України, Міністерством охорони здоров'я України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством розвитку громад та територій України запустили платформу гуманітарної допомоги цивільному населенню „СпівДія”.

11:09 26.04.2022

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Шановні громадяни давайте шанобливо ставитися один до одного та до місця останнього спочинку наших рідних та близьких! При прибиранні могил не забувайте виносити сміття у спеціально відведене для цього місце. При наявності причепа – скидайте сміття на нього. Поважайте себе та працю інших людей! Також просимо всіх, у передпасхальний період подбати про завчасне прибирання та впорядкування могил рідних та знайомих. Не залишайте виконання цих робіт на останні дні, аби працівники з благоустрою встигли вивести сміття до поминальних днів. Окремо звертаємося з проханням не приносити на могили рідних пластмасові квіти та вінки.  Давайте з повагою відноситися не лише до наших пращурів, а й до наших нащадків. Не будемо забруднювати навколишнє середовище!

15:35 21.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь