A A A K K K
для людей із порушенням зору
Скороходівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Плановi відключення електоренергії на 21.02.2024

У зв’язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці  

08:44 16.02.2024

Вітання з Днем народження Міхеєва Івана Панасовича члена виконавчого комітету Скороходівської селищної ради

Прийміть сердечні вітання та щирі побажання з нагоди дня народження! Зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, віри у кращий завтрашній день, великого людського щастя, родинного благополуччя, миру та спокою на нашій українській землі. Нехай радує родина, Боже благословення супроводжує Вас, а прихильна доля сприяє у спільних справах задля розквіту території і громади в цілому, успіхи будуть постійними, а здобутки стабільними Гарного настрою, оптимізму, морального та матеріального задоволення від життя на многії і благії літа.

08:22 16.02.2024

Коли платники податку на доходи фізичних осіб звільняються від обов’язку подання податкової декларації про майновий стан і доходи?

Платники податку звільняються від обов’язку подання податкової декларації незалежно від виду й суми отриманих доходів платниками податку, які:

10:05 15.02.2024

Як вберегтися від інфекційних захворювань в період повені.

Період весняної повені особливо небезпечний для тих, хто живе поблизу річки, ставка, водойми. Унаслідок весняного паводка, навіть при відсутності затоплення чи підтоплення, до підземних ґрунтових вод, а отже, й до свердловин, колодязів, каптажів природних джерел із скотомогильників, кладовищ, убиралень, хлівів, сміттєзвалищ та інших забруднених територій можуть потрапити збудники інфекційних захворювань: туберкульозу, лептоспірозу, черевного тифу, сибірки, вірусних гепатитів, яйця та личинки гельмінтів, цисти лямблій, дизентерійних амеб, балантидія кишкового та ін. У зв'язку з цим існує ризик спалахів інфекційних хвороб.

10:15 12.02.2024

В Україні змінилися правила спадкування

Кожен із нас у своєму житті хоча б одного разу зіштовхувався з необхідністю прийняття спадщини після смерті родича чи близької особи. Загалом же кожній людині важливо бути поінформованим про законодавчі зміни у цій сфері.

08:59 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь